WINE by Stakhovsky
About wine
Address of production facilities:
90260, Ukraine, Zakarpattia region,
Berehiv district, village Muzhievo,
tel. + 38 (097) 673 83 46
SPECIAL OFFER Сет "Досконала витримка" 2664 2264.4 uah Сет "Шардоне та шоколад" 810 747 uah Buy 3 bottles - get free delivery in Ukraine

Stakhovsky Wines запрошує всіх охочих на збір і переробку врожаю винограду 2020 року

У мальовничому куточку Закарпаття, в затишній південно-західній улоговині Берегівського горбогір’я, де розташовуються виноградники компанії Stakhovsky Wines, гаряча пора! Адже у розпалі сезон збору врожаю-2020! Повним ходом триває збір білих сортів винограду – Леанки, на черзі – Трамінер рожевий і Рислінг Рейнський. Незабаром розпочнемо збирати врожай Мерло та Сапераві. Зазвичай сезон триває до кінця листопада, але все залежить від погодних умов.

Відвідайте в сезон збору винограду нашу дегустаційну залу, що розміщується безпосередньо на виноградниках – у старому підвалі, якому не одна сотня років. Ви отримаєте чудові враження від неймовірного краєвиду виноградних плантацій, з висоти яких можна спостерігати навіть сусідню Угорщину. Також ви матимете нагоду послухати захопливу розповідь про місцевий теруар, ґрунт, клімат, сорти винограду, історію вина й винограду, про періоди його занепаду та розквіту в нашому краю, а також про становлення й розвиток, власне, компанії Stakhovsky Wine. Відтак скуштуєте наші вина, що витримуються у французьких дубових діжках. Також ви спробуєте декілька різновидів місцевих крафтових сирів і традиційні закарпатські соленики.

Після дегустації охочі зможуть відвідати винарню, де виготовляються наші напої, виносховище та комплекс переробки винограду. Для особливо вибагливих поціновувачів ми передбачили дегустацію вин, що перебувають безпосередньо на витримці в дубових діжках у спеціальному виносховищі і яких ще немає в продажу.

 

Дегустація у старому підвалі, що розташований на виноградних плантаціях (з оглядом виноградників)

Дегустація на виноградниках з екскурсією плюс екскурсія на виноробний комплекс

Дегустація на виноградниках з екскурсією плюс екскурсія на виноробний комплекс із дегустацією вин, що перебувають на витримці в дубових діжках у виносховищі

Вартість з особи, грн

120

180

240

Тривалість

45 хвилин

1,5-2 години

2-2,5 години

Зразки вин для дегустації, врожай 2018 року

Трамінер, сухе біле вино

Мерло, сухе червоне вино, витримане

Сапераві, сухе червоне вино, витримане

Дегустаційна закуска

Сир, соленики (місцева випічка)

Крафтові місцеві сири (свіжі й витримані до 2-х років), соленики, свіжий виноград (у сезон)

Крафтові місцеві сири (4 види: свіжі й витримані до 2-х років), соленики, місцеві сезонні фрукти (у сезон)


Чекаємо на Вас у нашому мальовничому краю! Поспішайте, адже сезон переробки винограду вже розпочався і саме зараз ви зможете безпосередньо за цим спостерігати!

Замовлення турів і додаткова інформація за номером: +38 (050) 432-52-44

28 September 2020