WINE by Stakhovsky
Про вино
Адреса потужностей виробництва:
90260, Україна, Закарпатська обл.,
Берегівський р-н,с. Мужієво,
тел.+38 (097) 673 83 46
АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ Сет "Досконала витримка" 2664 2264.4 грн Сет "Шардоне та шоколад" 810 747 грн Доставка від 3-х пляшок безкоштовна!

Гастро-вечори «Подача навиліт» у компанії з Сергієм Стаховським та його винами «Stakhovsky Wines»!

12-13 березня у найкращих  ресторанах Києва ODESSA та BEEF Сергій Стаховський ознайомив зі своїм вином справжніх поціновувачів якісного українського напою та смачної їжі. Загалом на захід завітало близько 50 гостей.

Шеф-кухарі вразили присутніх уже з перших страв, адже ретельно продумане меню напрочуд тонко доповнювало й розкривало смак «Ace&W by Stakhovsky». Спершу гості зіркових вечерь скуштували Трамінер. І, судячи з виразів їхніх облич, біле вино з ароматом квітів і фруктів неабияк потішило наших експертів.

Сам Сергій Стаховський постійно спілкувався з публікою: розповідав свою історію винороба, про перший врожай, купаж, а також розкривав технологічні процеси.

Неможливо оминути увагою м’ясні страви від ресторану BEEF. За словами гостей, смажений шматок ароматного м`яса ідеально гармоніює з Мерло від Стаховського. А от шеф-кухар ресторану ODESSA Юрій Пріємський зважився на експеримент і, як виявилося, не дарма! Він приготував десерт у вигляді тенісного корту і м`яча, який запивали маленькими ковтками Сапераві. Сам творець благородного напою Сергій пізніше зізнався, що таке поєднання його просто підкорило! Було смачно!

По закінченні вечорів гості могли придбати пляшки будь-якого вина з автографом самого Стаховського!

До нових зустрічей!

17 березня 2020